Modtag op til 3 tilbud på totalentreprise

Start din totalentreprise forespørgsel her

Indtast og vælg din adresse for at komme i gang. Det tager under 2 minutter.

Få tilbud fra totalentreprise selskaber og lad dem kæmpe om dig!

Så nemt er det at bruge Din Fagpartner

1.

Du udfylder formularen og beskriver dit behov.

2.

Vi matcher dig op imod de rette selskaber og formidler din forspørgsel.

3.

Du får direkte kontakt til relevante selskaber– enten pr. telefon eller mail

Totalentreprise

Hvad forstås ved Totalentreprise?

Totalentreprise er en af flere byggemetoder, der kan bruges, når man skal starte et nyt byggeprojekt. Totalentreprenører er eksperter inden for koordineringen af flerfaglige byggeprojekter, hvor de løbende kan vurdere, hvornår de forskellige fagfolk skal involveres i projektet.

Når man skal have udført en opgave med totalentreprise, sker den løbende kontakt under projektet udelukkende med totalentreprenøren, der ud fra de givne ønsker til byggeriet, koordinerer projektet på egen hånd. Pointen med totalentreprise, er at gøre komplicerede byggeprojekter mere overskuelige, ved at involvere en fagekspert til at styre projektet.

Opgaver for en Totalentreprenør

De opgaver, som en totalentreprenør arbejder med, vil oftest involvere større byggeprojekter, hvor der skal koordineres mellem samtlige fagfolk, ofte på tværs af flere fagområder. Disse projekter vil som udgangspunkt være nybyggerier af typehuse, men kan også inkludere om- og tilbygninger.

Totalentreprise til typehuse

Mange totalentreprenører vælger hovedsagelig at arbejde med typehuse, da det giver dem mulighed for at specialisere sig inden for specifikke designs. Når der skal opstilles et typehus, vil der som udgangspunkt være tale om en bolig eller et sommerhus, hvor arbejdstegningerne bruges til flere byggeprojekter. På denne måde, kan totalentreprenøren få et tæt kendskab til de materialer og tidshorisonter, der kan forventes i hvert byggeprojekt.

Totalentreprise til om- og tilbygninger

Opgavetyper, som nogle totalentreprenører også koordinerer, er om- og tilbygninger. Ved tilbygninger forstås en opgave, hvor en bygning skal have udvidet sit areal. Dette vil f.eks. være situationer, hvor man skal have tilføjet en ny sektion til en kontorbygning, eller sat en ekstra etage på et sommerhus.

Ved en ombygning forstås en situation, hvor der skal laves væsentlige ændringer af en bygnings inderside. Her kan der være tale om opgaver, hvor man skal have ombygget overetagen i et parcelhus, eller moderniseret en af lejlighederne i et lejlighedskompleks. Totalentreprenøren vil her kunne træde ind i projektet, for at sikre koordinationen af alle opgavens fronter.

Hvorfor totalentreprise er en god ide

Totalentreprise kan være en god løsning for folk, der gerne vil have lavet større byggeprojekter, men er usikre på hvordan de skal koordinere hvilke fagfolk og leverandører, der skal involveres løbende under projektet. En totalentreprenør kan i dette tilfælde sikre at arbejdsprocessen foregår velkoordineret og effektivt, så byggeprojektet undgår flaskehalse og fejlkoordinationer.

Formidlingsplatforme

For at finde den rette totalentreprenør til en opgave, kan det være en god idé at sammenligne forskellige tilbud fra professionelle firmaer. En smart måde at gøre dette på, er ved at oprette opgaven på en formidlingsplatform. Formidlingsplatforme er i dag blevet til populære internet hotspots, hvor professionelle fagfolk og private nemt kan komme i kontakt med hinanden. Ved at oprette din opgave hos Din Fagpartner, kan du forvente op imod 3 tilbud, fra relevante fagfolk i dit lokalområde.

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter