Få op til 3 tilbud på algebehandling

Start din algebehandling forespørgsel her

Indtast og vælg din adresse for at komme i gang. Det tager under 2 minutter.

Få tilbud fra algebehandling selskaber og lad dem kæmpe om dig!

Så nemt er det at bruge Dinfagpartner

1.

Du udfylder formularen og beskriver dit behov.

2.

Vi matcher dig op imod de rette selskaber og formidler din forspørgsel.

3.

Du får direkte kontakt til relevante selskaber– enten pr. telefon eller mail

Hvad er en algebehandling?

Når der skal udføres en algebehandling, vil der som udgangspunkt være tale om sprøjtning af en kemisk behandling på forskellige slags overflader. Denne behandling er til for at beskytte de sårbare overflader, der kan være udsatte for spredningen af forskellige typer alger.

Ved at påføre et bekæmpende sprøjtemiddel over de sårbare overflader, vil algerne hurtigt visne og falde af under regn og blæst. For at sikre bortskaffelsen af alle algerne, bruges der ofte en række dybdegående maskiner under behandlingen. Disse maskiner kan være med til hurtigt at fjerne alger på specifikke områder, eller forebygge fremtidige algeproblemer.

Hvor kan man få brug for en algebehandling?

Når man hører ordet algebehandling, vil mange tænke på en tagrensning. En algebehandling kan dog foregå på en række forskellige områder og materialer. Foruden hustag, kan alger hurtigt blive udbredt på facader, stier og terrasser. De fleste typer af alger, har meget let ved at vokse på overflader af sten og træer.

Når det kommer til algebehandlingen af træoverflader, tilbyder de fleste professionelle firmaer en efterfølgende imprægnering. Denne beskytter træoverfladen, og gør materialet mere holdbart og resistent over for mos, ukrudt og alger.

Sæsonmæssig algebehandling

Ved algebehandlinger spiller vejret en vigtig rolle. Dette er fordi rensningen af alger er lettest, når den kemiske behandling får lov til at sidde på de berørte overflader i længere tid. Udføres en algebehandling i takt med frost eller regnvejr, kan de brugte kemikalier hurtigt ende med at blive skyllet af for tidligt.

Af denne grund vælger mange firmaer, der bekæmper alger, at udføre deres arbejde mellem marts og november måned, da der i disse måneder er mest solskin og tørvejr i Danmark.

Som en foranstaltning, vælger mange private personer samt virksomheder, der har oplevet algeproblemer, at få foretaget en årlig algebehandling – selv når der ingen alger er på de sårbare overflader. På denne måde sikres det, at algerne ikke kommer tilbage, så områderne fortsat vil være smukke og holdbare.

Hvorfor algebehandling er en god idé

Algebehandlinger kan være meget vigtige, hvis man vil holde sine udendørs overflader pæne. Derfor vælger mange danskere at benytte sig af en årlig algebehandling, da dette er med til at forebygge spredningen af alger.

Ignoreres spredningen af alger, vil det have negative effekter på de berørte overflader. Spredes algerne på fliser, vil det med tiden føre til flisepest, der med tiden vil gro ud af kontrol og blive til klumper på fliserne. Hvis alger spredes på træplanker, vil det resultere i fugtige og glatte overflader, hvorefter træet langsomt vil rådne.

Når algerne har sat rødder i en overflade, kan de desuden forårsage yderligere skader i takt med frost. Derfor er det vigtigt at vedligeholde områder med stor risiko for at blive ramt af alger.

Formidlingsplatforme

En hurtig måde at få kontakt til relevante firmaer, med erfaring inden for algebehandling, kan være gennem en formidlingsplatform. Disse virker som et samlested på internettet, hvor fagfolk og private kan komme i kontakt med hinanden. Ved at oprette din opgave hos Dinfagpartner, kan du sikre dig op imod 3 uforpligtende tilbud på algebehandlinger fra lokale fagfolk.

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter