Hvorfor partner hos os?

Vi tilbyder vores Partnere

Hvad siger vores partnere?

Storr's Multiservice
Storr's Multiservice
Partner
Læs mere
Super produkt!! Kan klart anbefales! Til andre firmaer Min oplevelse med dinfagpartner.dk er 100% positivt. 1. Det er til at betale, du skal ikle betale flere tusind kroner for at prøve det af. 2. Ingen 6 måneders binding som mange andre steder. 3. Fantastisk service, meget imødekommende og rare mennesker. Hilsen Storr's MultiService
Klip- og beskærmanden
Klip- og beskærmanden
Partner
Læs mere
Helt igennem, fantastisk og god forretningspartner, man beder om filter på opgaver, man ønsker en fleksibilitet, man får det bare uden tøven, ydermere får man en god sparringspartner, dvs. de ting man normalt er nødt til at forholde sig til i andre givne opgaver, er ikke eksisterende, endvidere er segmentet, der kommer i udbud, screenet på en sådan måde, at man føler sig tryg. Hvis du ikke har, så kontakt nu, DFP.
Ingemanns Malerservice
Ingemanns Malerservice
Læs mere
Jeg er ovenud tilfreds med mit… Jeg er ovenud tilfreds med mit samarbejde med DFP når man Beder om nogle ændrInger i form af lokation og bare spørgsmål er de altid klar og prisen for de opgaver man selv har valgt mærker du slet ikke fordi det er så lille et beløb i forhold til det man tjener på opgaven og de kunder jeg får igennem DFP er simpelthen perfekte kunder som ikke bare forsvinder men også blir fremtidige kunder🙂👌🏻
Tidligere
Næste

Transparente priser

Vi kører uden lang bindingsperiode, men ønsker stadig at belønne loyale kunder. Derfor tilbyder vi rabat på opgaveprisen ved forudbetaling af flere måneder:
6 måneder = 10% rabat
12 måneder = 20% rabat

Kontakt

Vi tilbyder opgaver inden for næsten alle brancher, der omfatter håndværk samt advokathjælp.

Har du et ønske om få flere opgaver i din ordrebog? Så skal du blot udfylde formularen, hvorefter vi vil kontakte dig med yderligere informationer omkring vores service.

lasse billede (1)-removebg-preview (2)

Lasse

Eller ring til mig på tlf: +45 78 70 98 70