Vi har mange fagopgaver, der skal løses

Hvad vi kan tilbyde vores fagpartnere

 

Vi kan tilbyde vores fagpartnere opgaver, hvis der eksempelvis ønskes en øget omsætning eller blot mere at lave i hverdagen. Disse er unikke opgaver, der passer lige præcis til deres virksomhed.

 

Vi kan tilbyde opgaver inden for næsten alle brancher, der omfatter håndværk samt advokathjælp. Hver dag sender vi opgaver ud til vores fagpartnere, der passer lige præcis til deres virksomheder.

 

Har du et ønske om få flere opgaver i din ordrebog? Så skal du blot udfylde formularen. Derefter vil vi give dig et uforpligtende opkald for at du kan høre mere.

 

Eller kontakt os på tlf: +45 51 20 56 88

 

 

Bliv kontaktet

Storr's Multiservice
Storr's Multiservice
Partner
Læs mere
Super produkt!! Kan klart anbefales! Til andre firmaerMin oplevelse med dinfagpartner.dk er 100% positivt. 1. Det er til at betale, du skal ikle betale flere tusind kroner for at prøve det af. 2. Ingen 6 måneders binding som mange andre steder. 3. Fantastisk service, meget imødekommende og rare mennesker. Hilsen Storr's MultiService
Klip- og beskærmanden
Klip- og beskærmanden
Partner
Læs mere
Helt igennem, fantastisk og god forretningspartner, man beder om filter på opgaver, man ønsker en fleksibilitet, man får det bare uden tøven, ydermere får man en god sparringspartner, dvs. de ting man normalt er nødt til at forholde sig til i andre givne opgaver, er ikke eksisterende, endvidere er segmentet, der kommer i udbud, screenet på en sådan måde, at man føler sig tryg. Hvis du ikke har, så kontakt nu, DFP.
Ingemanns Malerservice
Ingemanns Malerservice
Læs mere
Jeg er ovenud tilfreds med mit…Jeg er ovenud tilfreds med mit samarbejde med DFP når man Beder om nogle ændrInger i form af lokation og bare spørgsmål er de altid klar og prisen for de opgaver man selv har valgt mærker du slet ikke fordi det er så lille et beløb i forhold til det man tjener på opgaven og de kunder jeg får igennem DFP er simpelthen perfekte kunder som ikke bare forsvinder men også blir fremtidige kunder🙂👌🏻
Tidligere
Næste

Vi tilbyder vores fagpartnere

Samarbejdspartnere

Få fordelagtige priser på leje af varevogne og trailere, ved at være partner hos Din Fagpartner

Se vores prisliste her

Hvis du har nogle spørgsmål, eller ønsker at høre mere.

Kan du ringe til os på +45 51 20 56 88