Naturgas tilbud 2024 - Find den billigste gas i Danmark lige her

Vil du have 3 gratis og uforpligtende tilbud på gas?

Opdateret d. 2. januar 2024 af Terje Pedersen

Introduktion – Naturgas tilbud i 2024

Hvad koster naturgas hos de forskellige leverandører af gas? Hvor lang er bindingsperioden hos dit distributionsselskab? Er der særlige betalingsbetingelser og obligatoriske afgifter? Disse og mange andre spørgsmål kan du finde svar på ved at indhente tilbud på naturgas gennem DinFagpartner.

Listen over gasleverandører er lang, og da prisen på naturgas kan variere meget, er det sund fornuft at indhente tilbud og sammenligne aktuelle naturgas priser fra forskellige aktører. Dette hjælper vi dig selvfølgelig med, så du ikke skal betale mere end højst nødvendigt for at opvarme din bolig med flydende naturgas i den kolde tid.

Naturgas
Køb naturgas

Indholdsfortegnelse

Få 3 gratis tilbud på naturgas

Vores service er meget simpel, men samtidig yderst værdifuld.

Hos DinFagpartner kan du nemlig indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud på naturgas. Det foregår ved, at du opretter en forespørgsel på vores hjemmeside, hvorefter du modtager tilbud fra vores samarbejdende gasleverandører. Den givne gasleverandør kontakter dig pr. telefon eller e-mail med et godt tilbud på naturgas.

 

Du kan indhente tilbud på naturgas ved at indtaste følgende oplysninger i vores formular:

 • Navn

 • E-mailadresse

 • Adresse

 • Telefonnummer

 • Kundetype (privatperson, firma eller boligforening)

 • Dit nuværende gasselskab (valgfrit om du vil oplyse)

 • Tilkendegiv om du også vil have tilbud på strøm

 

Når du har indtastet de påkrævede oplysninger, klikker du blot på Få tilbud på gas. Herefter modtager du meget snart nogle attraktive tilbud på naturgas. Din efterspørgsel er 100 % gratis.

 

Det er 100 % uforpligtende at indhente tilbud på naturgas

Det er ikke blot 100 % gratis at indhente tilbud på naturgas gennem DinFagpartner.

Det er også 100 % uforpligtende, hvilket betyder, at hvis du ikke er tilfreds med de priser på naturgas, som tilbuddene indeholder, kan du pænt takke nej til dem alle. Du er velkommen til at indhente tilbud på naturgas igen på et senere tidspunkt

Et billede af gasrør
gasleverandør & Få et godt tilbud på gas
En sparegris

Hvad indeholder et tilbud på naturgas?

Ønsker du at opvarme din bolig med naturgas og fossile brændstoffer fremadrettet? Eller er naturgas allerede din primære varmekilde i hjemmet? I begge tilfælde kan du gøre klogt i at indhente tilbud på naturgas for at blive afklaret omkring, hvilken gasleverandører, der skal levere gas til dig.

Det er nemt og gratis at indhente tilbud på naturgas, men hvad indeholder et tilbud egentlig? Det får du svar på herunder.

Det typiske tilbud på naturgas indeholder oplysninger om følgende:

 • Pris på naturgas pr. m3

 • Oprettelsesgebyr (hvis der ikke tilbydes gratis oprettelse)

 • Abonnementspris (hvis der ikke tilbydes gratis abonnement)

 • Fast eller variabel gaspris

 • .. og andre betingelser og vilkår

Gennemgå dine tilbud på naturgas grundigt og stil spørgsmål hvis nødvendigt

Som vi lagde op til i forrige afsnit, er det vigtigt, at du får gennemgået dine tilbud på naturgas grundigt, når du indhenter tilbud fra flere gasleverandører.

Her er det ikke tilstrækkeligt kun at kigge på prisen på naturgas pr. m3. En umiddelbart lav gaspris er nemlig i virkeligheden mindre attraktiv, hvis du skal betale en formue for abonnementet, eller hvis andre vilkår er mindre gunstige i den aftalte periode.

Er det første gang, at du skal indhente tilbud på naturgas, vil der helt naturligt kunne opstå en del tvivl og ubesvarede spørgsmål. Skulle dette ske, så tøv ikke med at spørge ind til de tilbud på naturgas, du har modtaget.

Er der noget at hente ved at vælge det ene tilbud på naturgas til fordel for det andet?

Dinfagpartner er sat i verden for, at du kan indhente tilbud på en lang række services, og her er naturgas selvfølgelig ingen undtagelse. En af årsagerne til, at vi bl.a. har fokus på naturgas er, at det er et område, hvor der kan være mange penge at spare.

Der er selvfølgelig ingen regel uden undtagelse, men ofte vil der være noget at hente ved at vælge det ene tilbud på naturgas til fordel for det andet.

De danske gasleverandører er klar over, at de danske gaskunder er meget prisfokuserede, og derfor forsøger de at slå hinanden på naturgasprisen. Det kommer dig som forbruger af naturgas til fordel.

billig el
skift elselskab

Hvor ofte bør jeg indhente tilbud på naturgas?

Det danske og europæiske marked for naturgas er frit, hvilket betyder, at du helt selv kan vælge henholdsvis gasleverandør og gasprodukt. Dette skal du selvfølgelig udnytte til din fordel, da du kan spare penge.

Det er meget individuelt, hvor ofte man synes, at det giver mening at sammenligne naturgas priser.

Hvis du har været kunde hos den samme gasleverandører i flere år, er det måske på tide, at du får undersøgt, hvilke priser på naturgas andre leverandører kan tilbyde. Du føler måske, at du allerede får billig gas, men tænk nu, hvis du kunne få tilbudt en endnu lavere fast- eller variabel gaspris?

En god tommelfingerregel lyder på at indhente tilbud på naturgas én eller to gange om året. Opret evt. en reminder i din kalender.

 

Du kan være bundet af en bindingsperiode

Der er en god grund til, at de færreste danske gaskunder indhenter tilbud på naturgas hver måned eller hvert kvartal.

Grunden er, at der kan være binding på gasprodukter. Der er f.eks. mange gasleverandører, der har en bindingsperiode på seks måneder. Det betyder, at du ikke kan skifte gasleverandører de næste seks måneder, medmindre du køber dig fri af din aftale mod at betale et gebyr.

 

Vær også opmærksom på gasleverandørernes omdømme

På din jagt efter billig naturgas er det klart, at det netop er de oplyste naturgas priser, du er mest opmærksom på, når du skal vælge naturgas.

Vær dog opmærksom på gasleverandørernes omdømme, så du ender med at vælge en leverandør du kan stole på, og som yder en god service. Det skal jo gerne være sådan, at du kan få fat i din gasleverandør, hvis du skulle være i tvivl om noget.

Du kan læse om selskabers omdømme på Trustpilot her

dinfagpartner logo

 

Tilbud på naturgas sammenlignet med tilbud på andre energikilder

Er du fortsat i tvivl om, hvilken energikilde, du vil have i hjemmet? Så kan du sammenligne nogle af de mange muligheder, der er på markedet, på kryds og tværs.

Du kan sammenligne prisen på naturgas med andre fossile brændstoffer eller traditionel elvarme. Sammenlignet med bl.a. olie og elvarme vil der ofte være mange penge at spare ved at skifte til naturgas.

Om du kan spare penge, og hvor mange penge du i givet fald kan spare, afhænger dog af din nuværende varmekilde, nuværende forbrug og andre individuelle faktorer. Regn derfor på det og sov på din beslutning, inden du takker ja til et tilbud på naturgas.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på gasregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på naturgas

Det tager kun 2 minutter