Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med din forespørgsel på Dinfagpartner.dk har du indtastet en række personlige oplysninger, herunder særligt

Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer

Disse personoplysninger benytter vi i forbindelse med håndteringen af din forespørgsel. Dette er nødvendigt for at hjælpe dig med at indhente op til 3 tilbud på din serviceopgave. 

De indtastede oplysninger bliver kun videregivet til de fagpartnere, der skal give dig tilbud. Det er nødvendigt for dem at have oplysningerne om dig, så de kan give dig et tilbud.

Behandling af personoplysninger – samtykke
Ved at acceptere nyhedsbreve fra os, sender vi dig regelmæssigt nyhedsbreve, typisk 1 gang om måneden. Det bliver vi ved med, så længe det er relevant. Det vil sige indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra Dinfagpartner.dk.

Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på kontakt@dinfagpartner.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed
Vi vil altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os på kontakt@dinfagpartner.dk og forespørge, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med, samt bede os slette alle informationer hvis du ønsker det.

Hvis der er fejl i vores oplysninger omkring dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne (dataportabilitet).

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du sende os en anmodning på kontakt@dinfagpartner.dk

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til nyhedsbreve pr. e-mail retur, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link nederst i den enkelte nyhedsmail.

Ejer af Dinfagpartner.dk er:

Dinfagpartner ApS
Skanderborgvej 114
8260 Viby J
Cvr: 40600264
E-mail: kontakt@dinfagpartner.dk