Tilbud på solcelleanlæg

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på solceller?

Opdateret d. 11. maj 2023 af Terje Pedersen

Sådan indhenter du tilbud på solcelleanlæg

Det kan være tidskrævende og vil i øvrigt hurtigt blive en uoverskuelig opgave at skulle kontakte hver enkelt leverandør af solcelleanlæg for at få et tilbud. Dette slipper du for, hvis du benytter vores service.

Du har mulighed for at indhente tilbud på et solcelleanlæg fra nogle af landets førende leverandører gennem vores portal. I stedet for at kæmpe om leverandørerne, så lader vi dem kæmpe om dig.

 

Sådan gør du:

  1. Find vores formular øverst på siden
  2. Indtast din adresse, e-mailadresse og andre påkrævede oplysninger
  3. Læs og acceptér betingelserne
  4. Klik på Få tilbud

 

Alt ovenstående tager kun et par minutter. Når formularen er udfyldt og indsendt, skal du blot vente på, at de første tilbud dukker op i din indbakke.

hybrid solcelleanlæg

Indholdsfortegnelse

Få tilbud på solcelleanlæg med og uden batteri

Du har selvfølgelig mulighed for at indhente tilbud på både solcelleanlæg med batteri og solcelleanlæg uden batteri. Spørgsmålet er blot, hvilken valgmulighed du foretrækker.

Som hovedregel vil et solcelleanlæg med batteri være den bedste investering, hvis din husstand har et stort elforbrug. Du skal vælge et hybrid solcelleanlæg (anlæg med batteri), hvis du har et årligt energiforbrug på 4.000 kWh eller derover.

Hvis du har et mindre forbrug, f.eks. i dit sommerhus, på 2.000 kWh eller derunder, kan det sjældent betale sig at vælge et solcelleanlæg med batteri.

Ønsker du tilbud på et stort eller lille solcelleanlæg?

Som kommende solcelleejer skal du ikke kun tage stilling til, om du vil købe et solcelleanlæg med eller uden batteri. Du skal også undersøge og overveje, hvor stort et solcelleanlæg du vil investere i. Størrelsen på solcelleanlægget har stor betydning for, hvor stor en andel af dit energiforbrug der kan blive dækket af din egenproduktion.

Vores leverandører kan med udgangspunkt i din husstands forbrug komme med personlige anbefalinger til, hvor stort et solcelleanlæg du bør indhente tilbud på. Et 6 kW solcelleanlæg kan f.eks. være et godt valg, hvis din husstand har et energiforbrug på omkring 5.000-6.000 kWh om året

Stort hus med solcelleanlæg & tilbud på solceller
Solcelleanlæg omkring vindmøller
solcelleanlæg

Sammenligning af tilbud på solcelleanlæg

Første step er at indhente tilbud på solcelleanlæg. Det kan du som bekendt nemt og gratis gøre via vores hjemmeside.

Næste step er at sammenligne de tilbud, du har modtaget fra vores samarbejdspartnere. Inden du gør dette, bør du overveje, hvad der betyder mest for dig. Er det prisen, leveringstiden eller noget helt tredje? Det ene behøver ikke at udelukke det andet, men det er en fordel at være bevidst om sine præferencer og prioriteter.

Når du sammenligner tilbud på solcelleanlæg, skal du også være opmærksom på, hvad der er inkluderet i de forskellige tilbud. Vær bl.a. opmærksom på, om der er inkluderet montering, batteri m.v. Hvis du vil være sikker på, at alt er inkluderet, skal du indhente tilbud på komplette solcelleanlæg.

Har du spørgsmål til dine tilbud?

Du har nu modtaget en række tilbud fra vores pålidelige samarbejdspartnere. Disse tilbud kan måske give anledning til spørgsmål. I givet fald skal du henvende dig til de enkelte leverandører, der vil kunne besvare dine spørgsmål. 

Hvornår kan det give mening at vælge et dyrere solcelleanlæg?

I forbindelse med sammenligning af tilbud på solcelleanlæg vil du måske være tilbøjelig til at gå efter det billigste tilbud.

Det kan virke som det rigtige valg nu og her, men det billigste solcelleanlæg er ikke altid det bedste valg. I nogle tilfælde kan det give mening at vælge et lidt dyrere solcelleanlæg. Du kan f.eks. med fordel vælge et nettilsluttet solcelleanlæg med batteri, selvom det er lidt dyrere end et klassisk solcelleanlæg.

 

De lidt dyrere solcelleanlæg har typisk følgende fordele:

  1. De har en længere levetid
  2. De er mindre vedligeholdelseskrævende
  3. De har en høj effektivitet

 

Ønsker du at tage del i ovennævnte fordele, kan det give mening for dig at gå efter et af de dyrere solcelleanlæg.

Et dyrere solcelleanlæg kan på sigt være en god investering, da det netop holder længere og kræver mindre vedligeholdelse. De ekstra penge du skal give for anlægget, kan derfor vise sig at være givet rigtig godt ud.

Sådan undersøger du leverandørernes renommé

Du skal naturligvis være meget opmærksom på faktorer som pris, leveringstid, betalingsfrist og andre faktorer, når du indhenter tilbud på et solcelleanlæg. Foruden disse ting bør du bruge tid på at undersøge leverandørernes renommé.

Vi samarbejder udelukkende med troværdige og erfarne leverandører af solcelleanlæg, men ønsker du alligevel at undersøge leverandørernes kundetilfredshed, har du rig mulighed for det. Læs f.eks. anmeldelser af leverandørerne gennem Trustpilot og Google.

Ved at læse anmeldelser kan du danne dig et indtryk af de forskellige leverandører, og du vil få en bedre fornemmelse af, om der er et match.

dinfagpartner logo

Vi formidler tilbud på solcelleanlæg for både private, virksomheder og boligforeninger

Hos Dinfagpartner kan du sende en forespørgsel på solcelleanlæg som både privatperson, firma og boligforening. Husk blot at angive, om du repræsenterer den ene eller anden kundetype, når du udfylder vores formular. Så har leverandørerne lettere ved at udarbejde relevante tilbud på solcelleanlæg til dig.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på solceller?