El Horsens: Få 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på el?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

El Horsens – Undersøg markedet for køb af strøm

Hvad koster el Horsens? Hvilke elselskaber kan jeg vælge mellem i Horsens? Hvornår kan det betale sig at skifte elselskab?

Alle disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på gennem DinFagpartner. Vi har gjort det nemt og helt gratis for dig at indhente 3 tilbud på el Horsens, således at du har mulighed for at købe strøm til den laveste pris.

Det betaler sig at sammenligne elpriser fra flere forskellige aktører, og med vores service er det nemmere end nogensinde før.

el horsens

Valg af elselskab i Horsens

Du er bosiddende i Horsens og ønsker at købe strøm til konkurrencedygtige priser. Er det korrekt antaget, så har du en lang række valgmuligheder.

Du kan frit vælge, hvilket af de over 40 danske elselskaber, du vil købe strøm fra. Blandt de mange elselskaber kan der være lokale aktører, men du behøver ikke at vælge et elselskab fra Horsens eller omegn, blot fordi du er bosiddende i Horsens. Det frie elvalg giver dig mulighed for at vælge mellem elselskaber fra hele landet.

Når du skal vælge elselskab i Horsens, bør du overveje, hvad der er vigtigt for dig. Naturligvis er kWh-priserne af betydning, men stil med fordel også krav til kundeservice, klimapolitik m.v.

 

Kan det betale sig at skifte elselskab?

Ja, det kan det i mange tilfælde, men i princippet kan det være, at du allerede er kunde hos det billigste elselskab.

Det betaler sig at skifte elselskab, hvis du efter at have medregnet alle omkostninger, står til at spare penge på din elregning, når du skifter udbyder. I nogle tilfælde behøver du faktisk slet ikke at skifte elselskab for at opnå en besparelse – måske er det nok at skifte elprodukt.

 

Kan jeg få billig og grøn strøm i Horsens?

Ja, elkunder fra hele landet kan få både billig og grøn strøm, og det gælder naturligvis også de mange elkunder, der er bosiddende i Horsens. Du skal dog være flittig til at undersøge og sammenligne de forskellige muligheder, da langt fra alle elselskaber er lige grønne eller lige billige.

Ved at indhente el tilbud gennem dinfagpartner.dk kan du få en elaftale, hvor du hverken skal gå på kompromis med økonomi eller klima. Dinfagpartner.dk samarbejder kun sammen med anderkendte elselskaber, som minimum tilbyder deres kunder én grøn elaftale. Du vil hermed altid kunne forvente at have en grøn mulighed, når du indhenter tilbud via dinfagpartner.dk

 

Fastprisaftale kontra flexprisaftale på strøm

Strøm kan afregnes på to forskellige måder.

Du kan tegne en fastprisaftale, hvor du betaler den samme pris for 1 kWh døgnet rundt, eller du kan tegne en flexprisaftale, hvor prisen for 1 kWh kan variere fra time til time. Sidstnævnte kan være en god løsning, hvis du er god til at planlægge dit elforbrug, således at du primært bruger strøm, når elpriserne er lave.

dinfagpartner logo

Få 3 tilbud på el Horsens

Går du med tanker om at skifte elselskab? Men er du ikke helt sikker på, om det giver økonomisk mening?

Modtag op til 3 tilbud på el Horsens gennem dinfagpartner. Så vil du få et indblik i, om du kan spare penge, og hvor meget du i givet fald vil kunne spare. Statistisk set er der en god chance for, at der findes et billigere alternativ til dit nuværende elprodukt og dit nuværende elselskab. Så skynd dig ind og udfyld vores formular, det tager kun 2 minutter og er fuldkommen gratis og uforpligtende. 

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter