El Nordjylland: Få 3 gratis og tilbud på billig strøm

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på el?

Opdateret d. 2. februar 2023 af Terje Pedersen

El Nordjylland – Undersøg dine muligheder ved køb af strøm

Alle danskere kan få billig el – og her er nordjyderne ingen undtagelse. Hvad end du derfor er bosat i Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn, Hjørring eller en helt femte by i Nordjylland, så vil du kunne tage del i de lave elpriser.

For at kunne købe strøm til markedets laveste priser vil du muligvis være nødsaget til at skifte elselskab. Men heldigvis er skift af elselskab ganske nemt og ligetil. Hos Dinfagpartner leder vi dig i retningen af den bedste eludbyder i Nordjylland.

Nordjylland

Hvilke elselskaber tilbyder billig el Nordjylland?

De danske elselskaber er, modsat netselskaberne, ikke geografisk begrænsede. Derimod kan de sælge strøm til alle danske husstande.

Det betyder, at du som nordjyde har akkurat de samme valgmuligheder som sønderjyderne, midtjyderne og alle andre danskere for den sags skyld. Ja, faktisk kan du vælge mellem intet mindre end 40 elselskaber.

Der er over 40 elselskaber i Danmark, men det er naturligvis ikke dem alle, der er lige konkurrencedygtige. Vælg derfor ikke blot den første og den bedste, men brug i stedet tid på at sammenligne deres elpriser og øvrige vilkår. Således kan du finde det bedste elselskab i Nordjylland.

Du kan også få grøn el Nordjylland

Nordjyderne er godt med, når det kommer til klima og bæredygtighed. Derfor forholder det sig selvfølgelig også sådan, at mange nordjyske elkunder køber grøn strøm, fordi det er bedst for miljøet og i nogle tilfælde også bedst for pengepungen.

Hvis du derfor foretrækker grøn strøm, har du rig mulighed for at få stillet det behov.

Hvordan skifter jeg elselskab? Og hvad koster det?

Du skifter elselskab ved at tegne en aftale med en ny udbyder. Vælg blot det ønskede elprodukt og underskriv aftalen for at gøre den officiel. Som udgangspunkt vil det nye elselskab sørge for at opsige din tidligere elaftale.

Det er som hovedregel gratis at skifte elselskab. Der vil dog typisk blive opkrævet et gebyr, hvis du opsiger en aftale, inden bindingsperioden er ophørt.

Følg timepriserne på el Nordjylland

Ønsker du at vide, hvornår det er billigst at bruge el Nordjylland? Skal du sørge for at følge timepriserne på el.

Det kan du gøre via din eludbyders hjemmeside. Nogle elselskaber har endda en app som giver dig timepriserne på el direkte på mobilen. Du kan som udgangspunkt kun se timepriserne på el én dag frem. Hvis timepriserne på el viser, at strømmen er billigst om natten, så er det selvfølgelig her det ville være en god idé oplade din elbil osv. Du kan se hvor grønt et elprodukt er, på de grønne blade. Hvis du ønsker at læse mere om dette, kan du klikke her

dinfagpartner logo

Få 3 tilbud på el Nordjylland

Gør ligesom mange andre nordjyder; få 3 tilbud på el Nordjylland og få billig el i hjemmet. Netop den mulighed får du hos dinfagpartner.dk, og vores service er helt gratis og uforpligtende at benytte.

Når du har modtaget alle 3 tilbud, kan du i ro og mag gennemgå og sammenligne dem på kryds og tværs. Når du har gjort det, ved du hvilket tilbud der er bedst. Husk også at sammenligne dine personlige el tilbud med den elaftale, du har i dag.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter