Elpriser time for time Frederiksberg: Se timepris på el lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Frederiksberg 2023

Det er ingen hemmelighed, at elpriser time for time Frederiksberg er steget i sådan en grad, at mange oplever problemer med at få det til at hænge sammen i hjemmet.

Hvis du er en af dem, der lige nu gerne ville have lidt ekstra overskud i din økonomi, så er der dog nogle ting, som du kan gøre for at spare på din el. Læs med her og få nogle tips og tricks til, hvordan du skal bære dig ad.

elpriser time for time frederiksberg

Indholdsfortegnelse

Følg dine elpriser time for time Frederiksberg

Først og fremmest kan det være en god ide at følge dine elpriser time for time Frederiksberg. Det kan du gøre her på vores hjemmeside, hvor vi har en live oversigt over priserne. Her kan du altså se, hvor meget du skal betale per kWh lige nu samt en graf over priserne.

Ved at følge dine elpriser time for time Frederiksberg kan du sørge for at bruge mest el, når priserne er lavest. For eksempel kan grafen vise, at prisen på el er lavest mellem midnat og kl. 4 om natten.

Har du en vaskemaskine, der kan gå i gang ved hjælp af en timer, så giver det god mening at have den til at køre her. Fremfor at skulle betale 2,73 kr. per kWh kan du nemlig betale 2,15 kr. per kWh, og selvom det ikke lyder af meget, så er det alligevel en lille besparelse, der hurtigt vil kunne ses.

Husk dog, at det kun gælder, hvis du betaler timepris, ellers giver det ikke meget mening at bruge tid på at følge elpriserne time for time Frederiksberg.

 

Skift til LED

Hvis ikke du betaler timepriser for din el, så handler det om at sænke dit forbrug overordnet set. Her kan det være en god ide at skifte alle dine pærer til LED pærer. Det lyder utroligt simpelt, men det er noget af det, der kan give en besparelse på mere end 100 kr. om året.

En 40 Watt glødepære, der i gennemsnit er tændt i seks timer om dagen, koster dig 200 kr. om året. Hvis pæren var en LED pære, så ville det ikke koste dig mere en 35-40 kr. at have den tændt seks timer hver dag. Dette råd gør sig gældende for alle.

 

Undgå at bruge tørretumbleren

Tørretumbleren er en relativt ny maskine, og mange har stor glæde af den. Dog sluger den også en masse strøm. Derfor kan det være en god ide at gå tilbage til at hænge dit tøj til tørre fremfor at tørre det i tørretumbler.

Og hvis ikke det er muligt, så er det også et af de tilfælde, hvor det giver god mening at tjekke dine elpriser time for time på Frederiksberg, inden du sætter den i gang eller benytte dig af timerfunktionen. Det er både bedre for din pung, men også for miljøet at gøre det på den måde.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Frederiksberg, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?