Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Frederiksværk: Se timeprisen på el nu

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time graf*

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Elpriser time for time Frederiksværk 2023

Hvis du gerne vil minimere dine udgifter til el, er det en god idé at være strategisk med dit elforbrug. El koster nemlig ikke det samme døgnet rundt. Tværtimod er der forskellige priser, alt efter hvornår på døgnet du bruger el. Derfor kan det godt betale sige at holde øje med elpriserne, så du kan planlægge, hvornår du bruger el.

Faktisk er det ikke kun klokkeslættet, der er afgørende for, hvad el koster. Din geografiske placering har også betydning for prisen. Hvis du derfor er bosat i Frederiksværk, er det vigtigt, at du holder øje med dine elpriser time for time i Frederiksværk. Læs meget mere om, hvordan du kan overvåge dine elpriser her.

elpriser time for time frederiksvaerk

Indholdsfortegnelse

Derfor varierer priserne

Priserne for el varierer efter udbud og efterspørgsel. Det er derfor, at du kan opleve forskellige elpriser time for time i Frederiksværk.

Som tommelfingerregel er priserne billigste mellem kl. 00 til kl. 06. Det skyldes, at størstedelen af alle danskere typisk sover her. Derfor er der også færrest strømforbrugende apparater, der er tændt, hvilket giver en minimal efterspørgsel.

Omvendt er strømmen, som udgangspunkt, dyrest mellem kl. 17.00 til kl. 20.00. Det skyldes, at de fleste danskere er kommet hjem fra job her, og de fleste skal i gang med forskellige gøremål som madlavning, tøjvask og så videre.

Hvis du bor i Frederiksværk, og gerne vil spare på elregningen, er der god grund til at holde skarpt øje med dine elpriser time for time i Frederiksværk.

 

Udskyd de gøremål, der kan udskydes

Hvis du gerne vil minimere din elregning, er det naturligvis ikke nok blot at holde øje med dine elpriser time for time i Frederiksværk. Du skal også planlægge efter dem.

Hvis du gerne vil have varm mad til aftensmad, er det svært at undgå at tænde for ovnen eller komfuret mellem kl. 17 og kl. 20. Men til gengæld er der formentlig en række andre gøremål, som du kan udskyde.

På mange opvaske- og vaskemaskiner er det muligt at udsætte starttidspunktet. På den måde kan du sætte dem til at køre på et tidspunkt, hvor strømmen er billigere.
På samme måde kan du også vente med at oplade din mobil, tablet og andre enheder, før strømmen er billigst – eller i det mindste billigere.

Det er mange bække små, der gør udfaldet, når du gerne vil spare på din elregning.

 

Sørg for at have en variabel pris på el

Inden du går i gang med de helt store spareøvelser, er det en god idé at sikre dig, at du har det rette el-abonnement. Det giver nemlig kun mening at følge dine elpriser time for time i Frederiksværk, hvis du har en variabel pris på el.

Har du derimod en fast pris for el, varierer prisen ikke fra time til time. Derfor kan du ikke drage fordel af at være strategisk med strømforbruget. Her betaler du i stedet en fast pris for el, uanset hvornår du måtte bruge strømmen. Sørg derfor for at have det rette abonnement, inden du overvåger dine elpriser time for time i Frederiksværk.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?