Elpriser time for time Holstebro: Se timepris på el live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Holstebro 2023

Pengeproblemer er noget, som rigtig mange mennesker kender til især med de stigende elpriser time for time Hostebro i mente. Og selvom du ikke kan gøre noget ved, at det f.eks. typisk er dyrt at bo i hovedstadsområdet, eller at visse madvarer stort set hele tiden stiger i pris, kan du sagtens spare penge i hverdagen, hvis du gør dig en smule umage.

Nedenfor giver vi dig en lille guide til, hvordan du kan spare på elektriciteten i dit hjem og derved minimere dine elregninger ud fra elpriser time for time Holstebro. 

elpriser time for time holstebro
elselskab

Indholdsfortegnelse

Hvad betyder elpriser time for time? 

Nogle elselskaber har faste elpriser, der gælder, uanset hvornår på døgnet, du tænder for og benytter dine apparater. Dog er flere og flere danske elselskaber begyndt at udbyde elektricitet til varierende priser, der afhænger af, hvornår på døgnet du ønsker adgang til din el.

Det kan være en rigtig god idé, at du sætter dig ind i, om netop dit elselskab har elpriser time for time Holstebro. 

 

Hvorfor skal jeg holde øje med elpriser time for time Holstebro? 

Der er særligt to gode grunde til, at du med fordel kan undersøge dine elpriser time for time: Økonomi og klima. 

 

Økonomi 

Først og fremmest er der mange penge at spare på strøm, hvis du sørger for nogenlunde at tilrettelægge dit forbrug efter elrpriser time for time Holstebro.

Hos nogle elselskaber er det for eksempel dobbelt så dyrt at bruge elektricitet kl. 16, som det er omkring midnat. Og selvom du sandsynligvis har mere brug for strøm om dagen, end du har om natten, vil du opleve, at omhyggelige forbrugstilrettelæggelser er det hele værd, når du modtager din elregning. 

 

Klima 

Billig strøm er typisk grøn strøm. Når det for eksempel blæser meget, bliver din strøm både mere billig og mere grøn, fordi en større del af strømmen i så fald genereres af vindmøller. Når du lægger dit elforbrug i de billigste timeintervaller, gør du altså både økonomien og klimaet en stor tjeneste. 

 

Hvor kan jeg finde elpriser time for time Holstebro? 

Der findes i dag rigtig mange danske elselskaber, der udbyder elektricitet til varierende timepriser. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det også gælder dit nuværende elselskab, kan du overveje at kontakte selskabet og spørge ind til, hvordan de foretager deres prisberegninger.

Hvis dit elselskab kun udbyder faste priser på el, er det måske værd at skifte over til et andet elselskab.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Holstebro, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?