Elpriser time for time Horsens: Se timeprisen på strøm live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Horsens 2023

Der er ingen, der synes det er sjovt at betale for el. Derfor er der også altid god grund til at undersøge, hvordan du kan minimere din elregning. Nogle sparetips har du nok allerede hørt om, som for eksempel at skifte til LED-pærer eller slukke lyset i de rum, som du ikke opholder dig.

Men det er også en god idé at holde øje, hvornår på dagen du bruger strøm. Det er faktisk her, hvor du kan gøre en markant besparelse. Elpriser svinger nemlig fra time til time. Derudover varierer de også fra sted til sted. Bor du derfor i Horsens, bør du holde øje med elpriser time for time Horsens.

elpriser time for time horsens

Indholdsfortegnelse

Derfor skifter elpriserne i løbet af en dag

Der er mange forskellige faktorer, der har indflydelse på elpriser time for time Horsens. Blandt andet bliver de styret af udbud og efterspørgsel. Det vil med andre ord sige, at når der er mange, der bruger strømmen, stiger prisen. Omvendt vil prisen falde, når der er færre, der bruger strømmen.

Derfor kan du som udgangspunkt gå ud fra, at strømmen er dyrest mellem kl. 17 og kl. 20. Det skyldes, at de fleste mennesker i Danmark er kommet hjem fra job på det tidspunkt. Derfor tænder de ofte for flere apparater, blandt for at kunne lave aftensmad og vaske tøj.

Til gengæld sover de fleste danskere mellem kl. 00 og kl. 06. Derfor bliver der ofte anvendt mindst el i dette tidsrum. Af den grund kan du forvente, at dine elpriser time for time Horsens vil være lavest i dette tidsrum.

 

Planlæg, hvis du vil spare

Hvis du gerne vil spare på din elregning, bør du overveje, hvornår du bruger strømmen. Nogle strømforbrugende handlinger kan du muligvis godt flytte til om natten. Det kan for eksempel være tøjvask eller opvask i opvaskemaskinen.

Netop disse maskiner har ofte en funktion, der tillader dem at starte senere. På den måde skal du ikke op kl. 3 om natten for at sætte en tøjvask i gang.

Lige sådan kan det også være, at du oplader dine elektroniske enheder som din computer, tablet eller mobil på et mere strategisk tidspunkt. Her kan du med fordel undersøge dine elpriser time for time i Horsens, så du kan vælge det tidsrum, hvor strømmen er billigst.

 

Overvågning af elpriser time for time Horsens kræver det rette abonnement

Inden du fluks går i gang med at overvåge dine elpriser, bør du først undersøge, hvilket abonnement du har hos dit elforsyningsselskab. Som udgangspunkt tilbyder elforsyningsselskaber forskellige løsninger. Her kan du vælge mellem en fast eller variabel pris.

Hvis du gerne vil drage fordel af elprisernes udsving, er det den variable pris, du bør vælge. Har du derimod den faste pris, vil der ikke være noget udsving i prisen. Derfor giver det heller ikke mening at holde øje med prisens udvikling i løbet af dagen.

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Horsens, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?