Elpriser time for time Næstved: Se timepris på el live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Næstved 2023

I 2022 er elpriser time for time Næstved nærmest eksploderet. Selvom det kan være forvirrende med alle de sparetips, som du får fra højre og venstre, så er der faktisk et tip, der er en sikker vinder: Nemlig at du vænner dig til at følge med i strømpriserne, og bruge strøm, når den er billigst. 

Med de stigende elpriser breder bekymringen sig i befolkningen for, hvordan vi skal få råd til at betale den næste elregning. Men før du går helt i panik, så start med at bruge data for elpriser time for time til at bruge strøm, når den er billig. Det er nemmere end du tror.

elpriser time for time næstved
Grøn elektricitet gør verden til et bedre sted

Indholdsfortegnelse

Elpriser time for time Næstved er let tilgængelige

Med adgang til elpriser time for time Næstved, kan du følge elpriserne for det kommende døgn. Elprisen varierer nemlig på tværs af døgnet i Danmark. Prisen er hovedsageligt drevet af to faktorer: Adgangen til billig strøm og efterspørgslen efter strøm afhængig af tid på døgnet.

Adgangen til billig strøm i Danmark er bestemt af, om det blæser eller ej. I perioder, hvor det blæser meget, bliver strømmen billig, fordi Danmark baserer en relativt stor del af sin elforsyning på havvindmøller.

Desuden er der bestemte tider på døgnet, hvor vores strømforbrug er højst; hvor vi alle sammen bruger strøm. Det gælder i særlig grad om aftenen fra kl. 17-20 – hvor vi alle sammen er hjemme og laver aftensmad, aftenkaffe og sætter vasketøj over – og om morgenen, hvor vi står op, går i bad og spiser morgenmad.

Adgangen til den billige strøm kan du ikke gøre så meget ved, men du kan være opmærksom på elpriser time for time Næstved og også følge vejrudsigten, sådan at du kan flytte elforbrug til de dage, hvor det blæser. Samtidig kan du flytte dit daglige strømforbrug til tidspunkter, hvor efterspørgslen er lavere.

 

Start med de nemme gevinster

Hvilket strømforbrug er så flytbart – enten på tværs af timer i døgnet eller mellem flere dage, og samtidig så store strømslugere, at du kan mærke det på elregningen?

Opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, elradiator og varmepumper er alle gode steder at starte i forhold til at planlægge forbrug, til hvor det er billigst – selvfølgelig med respekt for familie og naboers nattesøvn.

Også støvsugning kræver meget strøm, så hvis det kan flyttes en enkelt dag eller to, hvis der er vind på vej, så kan det give mening. Og så er der det tidsuafhængige forbrug: Skift til lavenergipærer – og husk at slukke for lyset, når du ikke er i et rum.

Følger du disse råd, kan du se frem til en lavere elregning. God jagt!

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Næstved, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?