Elpriser time for time Ølstykke: Se timeprisen på LIVE lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Ølstykke 2023

Det er som bekendt dumt at betale for meget. Derfor er det også en god idé at holde øje med dit elforbrug. Der er jo ingen grund til at have tændt for strøm som eksempelvis tændt lys i et rum, som ingen bruger. Men derudover er det også en god idé at holde øje med, hvornår på dagen du bruger strøm.

El koster nemlig ikke det samme hele dagen. I hvert fald ikke hvis du har valgt en variabel pris hos din elleverandør. Har du en variabel aftale, er der god grund til at holde øje med elpriser time for time Ølstykke. Det kan spare dig for en del penge, hvis du tilpasser dit forbrug med prisernes udsving.

elpriser time for time ølstykke
elpriser time for time ølstykke

Indholdsfortegnelse

Variabel pris i løbet af dagen

Når du gerne vil holde øje med elprisen, skal du først sørge for, at du holder øje med prisen for din bopæl. Elpriserne varierer nemlig også efter, hvor du bor henne. Men primært bliver prisen defineret af, hvornår der er størst efterspørgsel efter el.

Når mange mennesker bruger el på én gang, stiger prisen. Omvendt falder prisen så også, hvis der ikke er særligt mange, der anvender el. Det er blandt andet denne dynamik, der skaber de variable priser i løbet af dagen.

I Danmark er der en udbredt norm med at arbejde fra kl. 8 til kl. 16. Som følge heraf er der mange danskere, der kommer hjem omkring kl. 17. Derfor er el, som tommelfingerregel, ofte dyrest fra kl. 17 til kl. 20. Det vil du hurtigt opdage, når du holder øje med dine elpriser time for time Ølstykke.

Omvendt sover de fleste danskere mellem kl. 00 og kl. 06. Derfor vil strømmen, som tommelfingerregel, være billigst her. Du kan selv følge udviklingen af dine elpriser time for time Ølstykke her.

Planlæg dit elforbrug

Det er naturligvis ikke nok blot at holde øje med dine elpriser time for time Ølstykke. Du bliver også nødt til at planlægge efter timepriserne. På nogle tidspunkter er det nødvendigt for dig at anvende strøm. Det gælder for eksempel, hvis du gerne vil have lys på i de mørke timer, eller hvis du gerne vil have varm aftensmad.

Men hvis du tænker over det, er der sikkert en del elforbrug, som du kan udskyde. Det kan for eksempel være, at du kan sætte en tøjvask til sent om natten. Eller måske kan opvaskemaskinen vente til om natten. På den måde kan du med mange bække små skabe en reducering af din elregning. Det er dog en god idé at kigge på elpriser time for time Ølstykke af og til, for at have en god idé om, hvornår strømmen er billigst.

Har du en variabel prisaftale?

Inden du kaster dig ud i planlægning og overvågning af dine elpriser time for time Ølstykke, skal du have det rette abonnement. Når du opretter et abonnement hos en elforsyning, vælger du typisk mellem en fast pris eller variabel pris.

Hvis du gerne vil planlægge dit elforbrug efter, hvornår strømmen er billigst, skal du have et abonnement med en variabel pris. Tjek derfor først dit abonnement, så du ikke spilder tid og kræfter.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på billig strøm

Vil du også gerne kunne lade din elbil, bruge din tørretumbler og se fjernsyn uden at skulle frygte for en stor elregning? Så skal du undersøge, hvor du får billig el samt den bedste og billigste elpris.

Hos Din Fagpartner hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på en billigere elregning. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?