Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Rødovre: Se timepris på el live her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time graf*

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Elpriser time for time Rødovre 2023

Det er ikke svært at spare lidt ekstra på pengepungen hver eneste måned, så længe du blot kigger dig lidt omkring og holder øje med de steder hvor du kan gøre en forskel. At holde øje med elpriser time for time er et godt sted at starte, her kan du nemlig spare en hel del.

Ved at gøre en ekstra indsats og følge med på elpriser time for time i Rødovre live, så får det det helt store overblik over, hvornår du skal sætte gang i vaskemaskinen, hvornår du skal føntørre håret og ligeledes også om det er dagen i dag der skal støvsuget i hele huset, eller om det er benene på i sofaen og stearinlys på bordet der skal til. 

elpriser time for time rødovre

Indholdsfortegnelse

Hvordan bestemmes elpriser time for time?

Det er først og fremmest den Nordiske Elbørs der bestemmer hvad den el du har i stikkontakterne skal koste i Rødovre. Dette gøres blandt andet ved at tage et kig på hvor meget strøm der egentlig er tilgængeligt i nærområdet.

Dette er særligt fra vindenergi og eventuelt også i form af solceller. Her er der rimelig meget at tage af, når vinden blæser kraftigt eller når solen skinner skarpt fra en skyfri himmel, når dette ikke er tilfældet, så skal elektriciteten hentes fra andre energikilder og dette koster penge.

Ligeledes vil efterspørgslen på el i et givent tidsrum have betydning for hvor meget ekstra du skal give, for er der mange om buddet, så er der mere strøm der skal transporteres på samme tid og dette giver højere priser. 

 

Hvornår sparer du mest på elpriserne? 

Hvis du tager et kig på elpriser time for time i Rødovre, så vil du opdage, at der hver eneste dag ses et nogenlunde mønster i de op og nedture der er på elpriserne. Dette er fordi, at der er særlige tidspunkter på dagen, hvor der ikke er så mange der har et utal af stikkontakter tændt i nærområdet.

Det er særligt i mellem klokken 17 og 20 at priserne koster mest, mens der om natten eller tidligt om morgenen, er langt lavere priser på strøm end i de øvrige tidsrum.

Hvis du gerne vil spare mest muligt, så ved du på forhånd, helt uden at kigge på elpriserne time for time, at der i Rødovre er den billigste strøm på døgnet at finde mellem klokken 21 og 05 om morgenen. 

 

Kan du spare på elpriserne i Rødovre?

Om du kan spare lidt ekstra på strømmen, uden at skulle gå på kompromis med om stikkontakterne skal være tændt eller slukket, kommer helt an på hvilket elselskab du har i dag og om du har valgt en løsning med en fleksibel afregning af dit forbrug på strømmen.

Hvis ikke, så betaler ud en fast pris, uanset hvornår på døgnet du bruger strøm og så vil det være ligegyldigt hvad elpriserne time for time viser. 

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?