Elpriser time for time Thisted: Se timepris på el live lige her

Vent venligst, mens grafen bliver konstrueret...

den Kl. - er prisen

kr. pr. kWh

Er du vest eller øst for Storebælt?

Elpriser time for time

*Dette er den rå el pris,  der handles i markedet. Der er ikke taget forbehold for levering, gebyrer og øvrige administrationomkostninger, der eventuelt pålægges af de individuelle strøm selskaber. Kilde: Energi Data Service

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?

Opdateret d. 3. februar 2023 af Terje Pedersen

Elpriser time for time Thisted 2023

Rigtig mange mennesker i Danmark er i forbindelse med de stigende elpriser begyndt at holde øje med elpriser time for time. Det er ikke altid, der er store udsving i priserne, men der kan sagtens være gode penge at spare. Så hvordan og hvorfor skal man tjekke elpriserne? Og hvordan finder man elpriser time for time Thisted?

elpriser time for time thisted
Grøn elektricitet gør verden til et bedre sted

Indholdsfortegnelse

Hvorfor skal du holde øje med elpriser time for time Thisted? 

Du bør holde øje med elpriser time for time Thisted for at kunne planlægge den mest strategiske måde at bruge el på derhjemme. Der er tidsrum, hvor el er forholdsvist billigt – og faktisk af den grund også mere grønt, hvis du er interesseret i grøn energi og bæredygtighed. 

Naturligvis kan det være svært at tilpasse daglige gøremål såsom madlavning ud fra disse tidsrum, men andre strømkrævende apparater kan du nemt planlægge ud fra elpriserne time for time. Ofte er elpriserne lavest om natten, nærmere betegnet i tidsrummet 00-06. Modsat er elpriserne højest om aftenen mellem 17-20. 

Du kan derfor begynde at lade din opvaskemaskine køre om natten, så den er klar til at blive tømt om morgenen. Hvis du bor i lejlighed, skal du dog huske at være opmærksom på støj for naboernes skyld. En vaskemaskine har derimod ikke godt af at stå natten over, men du kan tjekke op på elpriserne time for time i løbet af dagen.

 

Dit elselskab har også noget at sige

Elpriserne time for time afhænger naturligvis altid af dit givne elselskab. Du bør derfor også sammenligne priser for el i flere elselskaber, så du ikke ender med at betale overpris for noget, som du ikke kan undvære i din hverdag.

 

Hvordan finder jeg elpriser time for time Thisted?

Du bør først og fremmest undersøge, hvorvidt dit eget elselskab udbyder el til skiftende timepriser. Hvis du har en fast aftale om elpris med dit selskab, vil du betale den samme pris pr. kWh på alle tidspunkter i døgnet.

Hvis du derimod har en variabel elpris, kan du finde elpriserne time for time i Thisted hos dit elselskab. De fleste elselskaber viser deres elpriser på enten en app eller på deres hjemmeside.

 

Skal jeg vælge fast pris eller variabel pris? 

Det er ikke til at sige, om det er mest optimalt og billigst at have en fast elpris eller en variabel elpris. Det afhænger nok i sidste ende meget om den måde, du lever og dermed forbruger elektricitet på, men også om din aftale med dit elselskab. 

 

Elpriser time for time Thisted

Hvis du gerne vil finde dine lokaler elpriser time for time Thisted, kan du finde nogle nogenlunde lokale og korrekte elpriser hos os. Her finder du dine elpriser time for time. Vi har opdelt vores elpriser i to landsdele, nemlig Vest- og Østdanmark.

Hvilken landsdel, du hører til, afhænger af, om du bor Vest eller Øst for Storebælt. Hvis du vil se elpriser time for time Thisted, skal du derfor vælge Vest. Og med din beliggenhed i Thisted er du tilmed heldig, da elpriserne som udgangspunkt er højere i Østdanmark. 

Modtag op til 3 uforpligtende tilbud på billig strøm

Nu hvor du har fået et indblik i elpriser time for time Thisted, er det måske mere interessant at kigge på en ny elaftale.
Hos Dinfagpartner.dk hjælper vi dig med at spare penge på strøm ved at give dig mulighed for at indhente 3 tilbud på elpriser time for time Thisted. Det foregår ved, at du udfylder vores tilbudsformular, hvorefter vi rækker ud til vores samarbejdspartnere bestående af populære elselskaber.

Disse elselskaber udarbejder gunstige tilbud, så du kan få billig el. Det tager under to minutter at udfylde formularen, og det er selvfølgelig helt gratis at finde og sammenligne billig strøm. Bestil el fra faste eller variable udbydere og find den billigste el aftale. Ønsker du at modtage op til 3 tilbud? Klike her.

Vil du have 3 uforpligtende og gratis tilbud på strøm?