Modtag op til 3 tilbud fra en maler

Start din maler forespørgsel her

Indtast og vælg din adresse for at komme i gang. Det tager under 2 minutter.

Få tilbud fra maler selskaber til dit behov. Lad dem kæmpe om dig!

Så nemt er det at bruge Dinfagpartner

1.

Du udfylder formularen og beskriver dit behov.

2.

Vi matcher dig op imod de rette selskaber og formidler din forspørgsel.

3.

Du får direkte kontakt til relevante selskaber– enten pr. telefon eller mail

Maler

Hvad forstås ved en maler?

En maler er en erhvervsperson, der har uddannet sig til at kunne udføre et moderne malerarbejde på forskellige materialer og overflader. Da maling kommer i mange farver samt forskellige holdbarheder, er det ofte op til en maler at vurdere hvorvidt en type maling passer til forskellige områder.

Skal malerarbejdet udføres i et udsat område, hvor der kan forekomme store mængder af varme fra en radiator eller brændeovn, kan det f.eks. være op til maleren at vurdere hvilken type af maling, der vil holde bedst overfor den store mængde varme.

Foruden vurderinger omkring varme, kan maleren også tage kompetente beslutninger om brugbarheden af malingen ud fra andre faktorer. Faktorer kan inkludere hvorvidt området hyppigt er udsat for damp, skidt, eller spild fra madlavning.

En professionel maler vil ofte bruge en række forskellige redskaber, for at kunne udføre sit arbejde hurtigt og effektivt. Her kan der være tale om malerruller og pensler, der bruges til store og små overflader. For at sikre at malingen ender de rigtige steder, bruges ofte tape og afdækningsmåtter, når et stykke malerarbejde skal udføres.

Maler uddannelse

For at blive en professionel maler, skal man i Danmark gennemføre et 4-årigt uddannelsesforløb. Malerlærlinge bliver undervejs oplært i de malerteknikker og de standarder, der findes på markedet.

Ved at blive bekendt med forskellige moderne teknikker, bliver malerlærlingene i stand til at udføre deres arbejde hurtigt og effektivt på mange forskellige områder. Disse teknikker inkluderer også opsætningen af tapet, hvor resultatet kan minde meget om malingen af en væg. Lærlingene lærer desuden de bedste metoder, der skal sikre en ligelig fordeling af den brugte maling, og det med at undgå at ramme andre overflader end de ønskede.

Indendørs malerarbejde

Når en maler skal lave en opgave indendørs, kan det være af flere grunde. Oftest vil en maler blive ansat i takt med at en ny bygning skal etableres. Her vil maleren ofte skulle lægge et lag af spartelmasse, for at skruer, riller og lign. ikke er synligt efter væggen er malet. Til dette bruges et spartelværktøj, der sikrer at spartelmassen bliver påført ligeligt på væggens overflade.

Der kan også være tale om overmalinger ved områder, der har været brugt i længere tid, hvor vægge kan trænge til en ny omgang maling. I tilfælde hvor en væg har gammelt eller snavset maling, kan en maler også udføre en udskiftning af maling. I dette tilfælde vil maleren ofte lave en nedskrabning af det forrige malerarbejde, så der kan påføres et nyt lag. Dette gøres for, at det gamle lag ikke skal kunne lave bobler eller revner i det nye lag af maling.

Da nogle typer af maling udleder giftige gasser under malingsprocessen, tages der også forskellige sikkerhedsforanstaltninger af maleren. Dette kan inkludere at udlufte rummet så meget som muligt, samt at benytte en beskyttelsesmaske, der kan filtrere de giftige stoffer i luften.

Udendørs malerarbejde

Når en maler skal udføre en udendørs opgave, vil det ofte være ved malingen af udendørs træværk, hvilket inkluderer huse, terrassegulve og indhegninger. En faktor, der skal tages særlig stilling til ved udførelsen af et stykke udendørs arbejde, er hvorvidt malingen bliver udsat for regn, sne og slud. Maleren vil her kunne vurdere hvor udsat malingen vil være overfor elementerne, og vejlede om hvilke typer af maling, der kan bruges ud fra dette.

Hvorfor det er en god ide at investere i en maler

Hyringen af en professionel maler vil i mange tilfælde være en god idé, da man gennem servicen ofte vil få et pænere og mere holdbart resultat, der bliver udført gennem et hurtigt og effektivt arbejde. Hyringen af professionelle malere vil som udgangspunkt sikre, at man undgår ujævne lag af maling, samt klatter på gulv, stikkontakter og håndtag.

Særligt i rum, hvor det kan være kompliceret at male omkring hjørner, og hvor malingen kan være udsat for elementerne, kan det være en god idet at få kontakt med en professionel maler.

Formidlingsplatforme

Når man er på udkig efter en god maler, kan det ofte tage et godt stykke tid at finde den helt rigtige pris og service. Heldigvis kan man i dag kigge på en formidlingsplatform, så snart man skal bruge hjælp til at finde et tilbud på en service eller et produkt. Gennem Dinfagpartner, kan du gratis og uforpligtende indsende din maleropgave, og få op imod 3 tilbud fra lokale malerfirmaer.

Find ud af, om du kan spare penge på strømregningen

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på strøm

Det tager kun 2 minutter