Dan’s Gartner Opgave, I Næstved

Før det er færdigt

Indholdsfortegnelse

Success historie fra Klip- og beskærermanden

Dan som er ejer af Klip- og beskærermanden. Har udført et stort stykke arbejde i en have i Næstved.

Hvad omhandlede opgaven?

Dan kom ud til en opgave hvor han skulle lave noget havevedligeholdelse. En del forskellige opgaver i form af hækkklipning, træfældning, og opsættelse af rhonendendron, kirsebær og laurbær. Træfældning bestod af et 15 meter højt kastanjetræ og et stort bøgetræ. Begge træer er blevet fældet og lavet til brænde. 

før billede af busk
busk

Hvordan var opgaven at arbejde med?

Dan fik en stor opgave i Næstved, hvor der er blevet lavet en del forskellige slags vedligeholdelser. I et samarbejde med kunden fik Dan lavet en arbejdsplan med udgangspunkt i hækken ud til vejen. Buskene i haven skulle også have en hjælpende hånd, da haven ikke var blevet vedligeholdt ordenligt. Buske på ejendommen blev derfor klippet til, så de står flot igen. Der blev også ryddet og beskåret hække. På ejendommens venstre side blev der også ryddet og beskåret, så der ikke er et krat i mellem buskene. Dan har udover det også været ude og fælde træer på ejendommen, som en god service blev det savet ud til brændestykker og givet til kunden. 

Blev kunden tilfreds med dit arbejdet?

Dan har lavet et stort stykke arbejde på ejendommen, og kunden har været rigtig tilfreds med opgaven. Faktisk så glad, at opgave opretteren har valgt at bruge ham igen. Dan har uden tvivl vist ved denne opgave, at han er den helt rigtige mand, hvis man har brug for vedligeholdelse af en have. Han har været med i hele processen, og som det kan ses på billederne, så er hans arbejde på opgaven på højeste niveau. 

Klip- og Beskærermanden er et sikkert valg, hvis man ønsker et gennemgående godt stykke arbejde udført.

Før det er færdigt

"Her er det Klip- og beskæremanden, der udtaler sig. Helt igennem, fantastisk og god forretningspartner, man beder om filter på opgaver, man ønsker en fleksibilitet, man får det bare uden tøven, ydermere får man en god sparringspartner, dvs. de ting man normalt er nødt til at forholde sig til i andre givne opgaver, er ikke eksisterende, endvidere er segmentet, der kommer i udbud, screenet på en sådan måde, at man føler sig tryg. Hvis du ikke har, så kontakt nu, Dinfagpartner"

Klip-og beskærermanden er det sikre valg hvis du ønsker hjælp til haven. Han udfører opgaven som det er blevet aftalt i samarbejde med kunden, og yder sit bedste for at dine ønsker udføres til punkt og prikke! 

Hvis du vil se flere historier fra Dinfagpartner, så gå ind på vores Facebook

Find ud af, om du kan spare penge på din el- eller gas regning

Få gratis og uforpligtende op til 3 tilbud

Det tager kun 2 minutter